Termékeink

Burgonya

Burgonya

Fajtáink:

Balatoni Rózsa

Magyar nemesítésű, közepes-nagyméretű, ovális alakú, finom ízű krumpli. Héja világos rózsaszín, húsa halványsárga. „B” főzési típusú, általános felhasználásra alkalmas. Alacsony keményítőtartalommal bír. Szép formája, jó íze és jó eltarthatósága miatt az egyik legnépszerűbb fajtánk.

Hópehely

Gömb- vagy kissé ovális alakú, közepes méretű burgonya. Héja kissé rózsaszínbe hajló halványsárga, húsa fehér színű. „B/C” főzési típusú, pürének, gombócnak, sült krumplinak rendkívül alkalmas magyar fajta.

Sárgarépa

Munka a répaföldön

Fajtáink:

Nanti

Hengeres, tompa végű, édes fajta.

Párizsi Vásár

Kistermetű, kerek fajtakülönlegesség

Zeller

Fajtánk:

Prágai Óriás

Robusztus levelű és gumójú, szép, fehér húsú fajta.

 

Paprika

Fajtáink:

Totál

Hagyományos Szentesi nemesítésű TV paprika. Kellemes ízű, vastag húsú. Kiválóan alkalmas nyers fogyasztásra, töltött paprikának, lecsónak, savanyúságnak.

Faludi

Közepesen csípős étkezési paprika, zöldből élénk narancssárgára, majd pirosra érik. Csípős lecsóinknak ő adja a spirituszt.

Kármen

Zölden és pirosan is ízletes magyar kápiafajta.

Napfény

Édes fűszerpaprika. Szép színt és kellemes ízt ad ételeinknek.

Paradicsom

Fajtáink:

Magyar Befőző

Óriási, akár egy kilósra is megnövő gyümölcsei ízletesek, vékony héjúak, apró magvúak. Nemcsak befőzésre alkalmas, Rendkívül finom nyersen fogyasztva, vagy salátának elkészítve is.

Green Zebra

Zöld-sárga csíkos termésű, enyhén savas ízű különlegesség.

Ceglédi

Sárga színű, kiegyensúlyozott ízű, viszonylag nagy gyümölcsű fajta.

Sütőtök

Fajtáink:

Honeynut

Apró termetű – fél-1 kg-osra növő, körte alakú, édes ízű vajtök.

Mini Butternut

Apró termetű, körte alakú vajtök. Fél – 1 kg-os termései ízletesek.

Butternut Waltham

Körte alakú, kellemes, édes, diós ízű, átlagosan 2-3 kg-os termésekkel.

Kukorica

Fajtánk:

Vörös Lófogú

Sötét vörös színű, nagy termetű takarmánykukorica, magas karotintartalommal. Főként baromfi takarmányként hasznos.

Lecsó

Hét dl-es üvegekben készül, csípősségmentes, enyhén csípős és tüzesen csípős változatban.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük